Yvonne Coldeweijer: "André Hazes en Monique gaan dit jaar nog trouwen"

Yvonne Coldeweijer: "André Hazes en Monique gaan dit jaar nog trouwen"

Woensdag 4 mei 2022 om 17:07

Yvonne Coldeweijer heeft een stuk of zes scoops over André Hazes en Monique Westenberg. De roddeltante deelt woensdag de juice op haar eigen platform waar je lid van moet zijn om het te bekijken, maar op haar Instagram deelt ze enkele fragmenten uit de video waarin ze het o.a. heeft over de trouwplannen van het stel. Bekijk de fragmenten hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Yvonne Coldeweijer</em>: &quot;André Hazes en Monique gaan dit jaar nog trouwen&quot; Yvonne Coldeweijer heeft een stuk of zes scoops over André Hazes en Monique Westenberg. De roddeltante deelt woensdag de juice op haar eigen platform waar je lid van moet zijn om het te bekijken, maar op haar Instagram deelt ze enkele fragmenten uit de video waarin ze het o.a. heeft over de trouwplannen van het stel. Bekijk de fragmenten hieronder. Lees verder onder de video. TrouwenIn de Videoland-documentaire over Hazes zullen we zien dat hij en Monique weer samen komen. "Voor het einde van dit jaar gaan zij nog trouwen", aldus Yvonne. Bekijk de korte video hierboven.
Show :
Yvonne Coldeweijer: "André Hazes en Monique gaan dit jaar nog trouwen"

Trouwen
In de Videoland-documentaire over Hazes zullen we zien dat hij en Monique weer samen komen. "Voor het einde van dit jaar gaan zij nog trouwen", aldus Yvonne. Bekijk de korte video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's