Frits Barend in Op1: 'Anti-Joodse spreekkoren in stadions moeten stoppen' (video)

Frits Barend in Op1: 'Anti-Joodse spreekkoren in stadions moeten stoppen' (video)

Woensdag 4 mei 2022 om 22:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Frits Barend in <em>Op1</em>: 'Anti-Joodse spreekkoren in stadions moeten stoppen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Nederland stond vanavond stil bij alle burgers en militairen die in oorlogen zijn omgekomen sinds het begin van de Tweede Wereldoorlog. Dit jaar met de oorlog in Oekraïne in ons achterhoofd. Die oorlog laat zien hoe kwetsbaar onze vrijheid is, zo vindt ook Frits Barend. Hij is te gast in Op1. Daar hield hij een vurig pleidooi tegen spreekkoren. 'Kunnen spreekkoren als ‘Wie niet springt is een jood’ niet ophouden?' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Frits Barend in Op1: 'Anti-Joodse spreekkoren in stadions moeten stoppen' (video)

Nederland stond vanavond stil bij alle burgers en militairen die in oorlogen zijn omgekomen sinds het begin van de Tweede Wereldoorlog. Dit jaar met de oorlog in Oekraïne in ons achterhoofd. Die oorlog laat zien hoe kwetsbaar onze vrijheid is, zo vindt ook Frits Barend. Hij is te gast in Op1. Daar hield hij een vurig pleidooi tegen spreekkoren. 'Kunnen spreekkoren als ‘Wie niet springt is een jood’ niet ophouden?'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's