Lang Leve De Liefde: ‘Ik heb een bad boy look maar ben zo’n lieve gozer’

Lang Leve De Liefde: ‘Ik heb een bad boy look maar ben zo’n lieve gozer’

Donderdag 5 mei 2022 om 14:29

In Lang Leve De Liefde vertelt Leo dat hij graag een handje helpt in het huishouden en een romantisch kaarsje aansteekt. Maar volgens hem wordt dit niet meer gewaardeerd. Hij zegt dat veel vrouwen iemand met het uiterlijk van een bad boy zoeken, maar volgens hem zit daar dan een naar karakter bij. Gelukkig bezit hij wél de gouden combinatie. “Ik heb ook wel een beetje een bad boy look. Maar ik ben zo’n lieve gozer, joh.”

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: ‘Ik heb een bad boy look maar ben zo’n lieve gozer’ In Lang Leve De Liefde vertelt Leo dat hij graag een handje helpt in het huishouden en een romantisch kaarsje aansteekt. Maar volgens hem wordt dit niet meer gewaardeerd. Hij zegt dat veel vrouwen iemand met het uiterlijk van een bad boy zoeken, maar volgens hem zit daar dan een naar karakter bij. Gelukkig bezit hij wél de gouden combinatie. “Ik heb ook wel een beetje een bad boy look. Maar ik ben zo’n lieve gozer, joh.” Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve De Liefde: Lars over bizarre eetgewoontes, doet appelmoes in kroket Bekijk deze video » Ongemakkelijk gesprek in Lang Leve De Liefde: 'Ik vind knuffelen fijner dan seks' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's