Hart van Nederland: iedereen verplicht vrij op Bevrijdingsdag? 'Hard nodig' (video)

Hart van Nederland: iedereen verplicht vrij op Bevrijdingsdag? 'Hard nodig' (video)

Donderdag 5 mei 2022 om 19:06

<em>Hart van Nederland</em>: iedereen verplicht vrij op <em>Bevrijdingsdag</em>? 'Hard nodig' (video) Na twee coronajaren wordt Bevrijdingsdag dit jaar weer als vanouds gevierd. Maar niet iedereen is vrij. Wat vindt Nederland daar van? Volgens Hart van Nederland vinden de meeste mensen het hard nodig om te herdenken, zeker in deze tijd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: zwaargewonden door brand in transformatorhuisje Apeldoorn (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: parkiet overleeft grote flatbrand in Dordrecht (video) Bekijk deze video » Video: Oekraïners in Nederland zingen voor de vrede tijdens Dodenherdenking Bekijk deze video »
Nieuws :

Na twee coronajaren wordt Bevrijdingsdag dit jaar weer als vanouds gevierd. Maar niet iedereen is vrij. Wat vindt Nederland daar van? Volgens Hart van Nederland vinden de meeste mensen het hard nodig om te herdenken, zeker in deze tijd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's