Video: RTV Rijnmond-verslaggevers hebben vertrouwen in goede afloop voor Feyenoord

Video: RTV Rijnmond-verslaggevers hebben vertrouwen in goede afloop voor Feyenoord

Donderdag 5 mei 2022 om 21:20

Video: <em>RTV Rijnmond</em>-verslaggevers hebben vertrouwen in goede afloop voor <em>Feyenoord</em> Bekijk ook Live stream Olympique Marseille - Feyenoord (halve finale Conference League) Bekijk deze video » Als de Rotterdammers donderdag gelijkspelen of winnen in Frankrijk staan ze voor het eerst sinds 2002 weer in de finale van een Europees toernooi. De verslaggevers van RTV Rijnmond hebben er vertrouwen in. De wedstrijd Olympique Marseille - Feyenoord is donderdag 5 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. Bekijk ook Op1: gaat Feyenoord weer een Europese finale halen? 'Vliegtickets al geboekt' (video) Bekijk deze video » Samenvatting Olympique Marseille - Feyenoord (halve finale Conference League) Bekijk deze video » Feyenoord-fans gaan los in Marseille: "We gaan winnen" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :

Als de Rotterdammers donderdag gelijkspelen of winnen in Frankrijk staan ze voor het eerst sinds 2002 weer in de finale van een Europees toernooi. De verslaggevers van RTV Rijnmond hebben er vertrouwen in.

De wedstrijd Olympique Marseille - Feyenoord is donderdag 5 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's