Spelersbus Feyenoord beschadigd: 'Baksteen kwam tegen het raam aan' (video)

Spelersbus Feyenoord beschadigd: 'Baksteen kwam tegen het raam aan' (video)

Donderdag 5 mei 2022 om 21:49

Spelersbus <em>Feyenoord</em> beschadigd: 'Baksteen kwam tegen het raam aan' (video) Bekijk ook Live stream Olympique Marseille - Feyenoord (halve finale Conference League) Bekijk deze video » De spelersbus van Feyenoord is donderdag bekogeld met een baksteen. Dat gebeurde op de weg naar het stadion in Marseille, voor aanvang van de tweede halve finale van de Conference League tegen Olympique. Feyenoord-trainer Arne Slot vertelt dit voorafgaand aan de wedstrijd. 'Baksteen kwam tegen het raam aan.' De wedstrijd Olympique Marseille - Feyenoord is donderdag 5 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Olympique Marseille - Feyenoord (halve finale Conference League) Bekijk deze video » Video: RTV Rijnmond-verslaggevers hebben vertrouwen in goede afloop voor Feyenoord Bekijk deze video »
Voetbal :

De spelersbus van Feyenoord is donderdag bekogeld met een baksteen. Dat gebeurde op de weg naar het stadion in Marseille, voor aanvang van de tweede halve finale van de Conference League tegen Olympique. Feyenoord-trainer Arne Slot vertelt dit voorafgaand aan de wedstrijd. 'Baksteen kwam tegen het raam aan.'

De wedstrijd Olympique Marseille - Feyenoord is donderdag 5 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's