Zondag in Boer zoekt vrouw: Rob ziet uitdaging in ‘ongrijpbare’ Wendy

Zondag in Boer zoekt vrouw: Rob ziet uitdaging in ‘ongrijpbare’ Wendy

Vrijdag 6 mei 2022 om 17:37

Rob is helemaal weg van Wendy, zo is te zien in Boer zoekt vrouw. Maar Wendy voelt nog geen vlinders, wellicht verandert dit tijdens de citytrip. De twee leren elkaar beter kennen tijdens hun reisje naar Reims, ze maken samen een fietstocht. Rob is in ieder geval aan het genieten van alles. “Ze is toch nog iets wat voor mij ongrijpbaar is, zeg maar. Dus dat is ook een beetje uitdagend.”

Bekijk het fragment van Boer zoekt vrouw uit de aflevering van komende zondag hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Zondag in <em>Boer zoekt vrouw</em>: Rob ziet uitdaging in ‘ongrijpbare’ Wendy Rob is helemaal weg van Wendy, zo is te zien in Boer zoekt vrouw. Maar Wendy voelt nog geen vlinders, wellicht verandert dit tijdens de citytrip. De twee leren elkaar beter kennen tijdens hun reisje naar Reims, ze maken samen een fietstocht. Rob is in ieder geval aan het genieten van alles. “Ze is toch nog iets wat voor mij ongrijpbaar is, zeg maar. Dus dat is ook een beetje uitdagend.” Bekijk het fragment van Boer zoekt vrouw uit de aflevering van komende zondag hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's