Ron Keller over Dag van de Overwinning Rusland: 'Gaat om macht uitstralen' (video)

Ron Keller over Dag van de Overwinning Rusland: 'Gaat om macht uitstralen' (video)

Maandag 9 mei 2022 om 19:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Ron Keller over <em>Dag van de Overwinning</em> Rusland: 'Gaat om macht uitstralen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Ron Keller is voormalig ambassadeur in Rusland en in die hoedanigheid maakte hij ieder jaar de Dag van de Overwinning jaarlijks mee. Dit de dag waarop de voormalige Sovjetlanden, waaronder Rusland, de overwinning op nazi-Duitsland vieren. In Khalid & Sophie vertelt hij hoe deze dag eruit ziet voor de Russen, maar vooral ook wat het politieke doel erachter is: 'Hoe kan je laten zien dat je macht hebt? Door uniformen, door deze parades.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ron Keller over Dag van de Overwinning Rusland: 'Gaat om macht uitstralen' (video)

Ron Keller is voormalig ambassadeur in Rusland en in die hoedanigheid maakte hij ieder jaar de Dag van de Overwinning jaarlijks mee. Dit de dag waarop de voormalige Sovjetlanden, waaronder Rusland, de overwinning op nazi-Duitsland vieren. In Khalid & Sophie vertelt hij hoe deze dag eruit ziet voor de Russen, maar vooral ook wat het politieke doel erachter is: 'Hoe kan je laten zien dat je macht hebt? Door uniformen, door deze parades.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's