Lang Leve de Liefde: Extreem korte rokjes zijn geen probleem voor Dawan (video)

Lang Leve de Liefde: Extreem korte rokjes zijn geen probleem voor Dawan (video)

Woensdag 11 mei 2022 om 10:42

Dawan en zijn date lijken een leuke tijd te hebben in het programma Lang leve de Liefde. Helaas voor Dawan heeft deze dame geen kort rokje aan, maar een leren legging. Voor hem zou het geen probleem zijn als ze een extreem kort rokje aan zou trekken. Bekijk de twee flirtende tortelduifjes in het fragment hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Extreem korte <em>rokjes</em> zijn geen probleem voor Dawan (video) Dawan en zijn date lijken een leuke tijd te hebben in het programma Lang leve de Liefde. Helaas voor Dawan heeft deze dame geen kort rokje aan, maar een leren legging. Voor hem zou het geen probleem zijn als ze een extreem kort rokje aan zou trekken. Bekijk de twee flirtende tortelduifjes in het fragment hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: Hans wordt licht in z'n hoofd door opdracht van zijn date Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Dit koppel zoekt een middenweg voor hun probleem Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's