Beau van Erven Dorens niet onder indruk van nieuwe zwarte gat: 'Is dat alles?' (video)

Beau van Erven Dorens niet onder indruk van nieuwe zwarte gat: 'Is dat alles?' (video)

Donderdag werd een nieuw zwart gat in de Melkweg getoond maar Beau van Erven Dorens is er niet direct van onder de indruk als hij een foto ziet: "Is dat het? Is dat alles?" Hij spreekt er vervolgens over met wetenschapsjournaliste Anna Gimbrère en natuurkundige Jaco de Swart.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau van Erven Dorens</em> niet onder indruk van nieuwe zwarte gat: 'Is dat alles?' (video) Donderdag werd een nieuw zwart gat in de Melkweg getoond maar Beau van Erven Dorens is er niet direct van onder de indruk als hij een foto ziet: "Is dat het? Is dat alles?" Hij spreekt er vervolgens over met wetenschapsjournaliste Anna Gimbrère en natuurkundige Jaco de Swart. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Beau van Erven Dorens: 'Toeslagenaffaire is onontwarbare kluwen geworden' (video) Bekijk deze video » BEAU: Hans Kraay jr. kreeg bijzondere band met Erik ten Hag dankzij Simon Kistemaker Bekijk deze video » LuckyTV: Thierry Baudet gaat Sigrid Kaag behandelen na geestverschijning Bekijk deze video » Gerard Joling over inzending Zweden (Songfestival): 'Weer die blote poten, word ik zo moe van' Bekijk deze video »
TV :
Beau van Erven Dorens niet onder indruk van nieuwe zwarte gat: 'Is dat alles?' (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens niet onder indruk van nieuwe zwarte gat: 'Is dat alles?' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV