Khalid & Sophie gemist? Kritiek op sluiten Ketheltunnel na ziekmeldingen

Khalid & Sophie gemist? Kritiek op sluiten Ketheltunnel na ziekmeldingen

Maandag 16 mei 2022 om 19:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

De Ketheltunnel, onderdeel van de A4, is maandagochtend bijna de hele ochtendspits lang dicht geweest. Volgens Rijkswaterstaat was er niet genoeg personeel om de tunnel te bedienen. Sjuul Paradijs vertelt in Khalid & Sophie over het sluiten van de tunnel.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Kritiek op sluiten <em>Ketheltunnel</em> na ziekmeldingen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De Ketheltunnel, onderdeel van de A4, is maandagochtend bijna de hele ochtendspits lang dicht geweest. Volgens Rijkswaterstaat was er niet genoeg personeel om de tunnel te bedienen. Sjuul Paradijs vertelt in Khalid & Sophie over het sluiten van de tunnel. Tekst gaat verder onder de video. Symptomatisch patroonRijkswaterstaat meldde dat twee medewerkers, onder wie de tunneloperator, zich ziek hadden gemeld vanochtend. Volgens Sjuul Paradijs hebben we te maken met een symptomatisch patroon: "Het land was voorheen goed georganiseerd, maar we zien het tegenwoordig steeds vaker." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Kritiek op sluiten Ketheltunnel na ziekmeldingen

Symptomatisch patroon
Rijkswaterstaat meldde dat twee medewerkers, onder wie de tunneloperator, zich ziek hadden gemeld vanochtend. Volgens Sjuul Paradijs hebben we te maken met een symptomatisch patroon: "Het land was voorheen goed georganiseerd, maar we zien het tegenwoordig steeds vaker."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's