Kopen Zonder Kijken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kopen Zonder Kijken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Kopen zonder kijken

Kopen Zonder Kijken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het bijzondere huizenprogramma Kopen zonder kijken is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen op RTL 4. Elke maandag is te zien hoe potentiële huizenkopers in het diepe springen en een huis aanschaffen zonder het ooit te hebben gezien. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Kopen Zonder Kijken vanaf 16 mei bij RTL 4: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken: huizenjacht Casper en Vera lijkt kansloos verhaal te worden Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken: ‘Vera kan haar jonge leven nog niet loslaten’ Bekijk deze video » Zoektocht in Kopen zonder kijken blijkt onmogelijk: "Resetten, of we kappen ermee" Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken: Vera en Casper zien eindresultaat Bekijk deze video » OververhitWe hebben nog altijd te maken met een oververhitte huizenmarkt, waar het vrijwel onmogelijk is om een mooi huis voor de juiste prijs te bemachtigen. Deelnemers aan Kopen zonder kijken geven de zoektocht en aankoop van hun huis uit handen. Kunnen Martijn Krabbé, bouwkundige Bob Sikkes, makelaar Alex van Keulen en stylist Roos Reedijk het juiste huis vinden? Geen ideeVera en Casper huren in het mooie centrum van Leiden. Vooral Vera vindt het moeilijk om de bruisende stad te verlaten. Ze hebben ook geen idee wat ze eigenlijk zoeken: jaren dertig, nieuwbouw of toch een appartement? Ook weten ze niet waar het huis moet staan. Kortom: ze kunnen de hulp van Martijn en zijn team goed gebruiken. Bekijk ook Kopen Zonder Kijken: Thom en Iris zien eindresultaat, "Niet normaal!" Bekijk deze video » Kopen Zonder Kijken: Jurgen & Elise verbluft door eindresultaat Bekijk deze video »
Uitzending :
Kopen Zonder Kijken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het bijzondere huizenprogramma Kopen zonder kijken is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen op RTL 4. Elke maandag is te zien hoe potentiële huizenkopers in het diepe springen en een huis aanschaffen zonder het ooit te hebben gezien.

Oververhit
We hebben nog altijd te maken met een oververhitte huizenmarkt, waar het vrijwel onmogelijk is om een mooi huis voor de juiste prijs te bemachtigen. Deelnemers aan Kopen zonder kijken geven de zoektocht en aankoop van hun huis uit handen. Kunnen Martijn Krabbé, bouwkundige Bob Sikkes, makelaar Alex van Keulen en stylist Roos Reedijk het juiste huis vinden?

Geen idee
Vera en Casper huren in het mooie centrum van Leiden. Vooral Vera vindt het moeilijk om de bruisende stad te verlaten. Ze hebben ook geen idee wat ze eigenlijk zoeken: jaren dertig, nieuwbouw of toch een appartement? Ook weten ze niet waar het huis moet staan. Kortom: ze kunnen de hulp van Martijn en zijn team goed gebruiken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kopen Zonder Kijken

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kopen Zonder Kijken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV