Kopen Zonder Kijken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kopen Zonder Kijken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kopen Zonder Kijken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het bijzondere huizenprogramma Kopen zonder kijken is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen op RTL 4. Elke maandag is te zien hoe potentiële huizenkopers in het diepe springen en een huis aanschaffen zonder het ooit te hebben gezien. OververhitWe hebben nog altijd te maken met een oververhitte huizenmarkt, waar het vrijwel onmogelijk is om een mooi huis voor de juiste prijs te bemachtigen. Deelnemers aan Kopen zonder kijken geven de zoektocht en aankoop van hun huis uit handen. Kunnen Martijn Krabbé, bouwkundige Bob Sikkes, makelaar Alex van Keulen en stylist Roos Reedijk het juiste huis vinden? Geen ideeVera en Casper huren in het mooie centrum van Leiden. Vooral Vera vindt het moeilijk om de bruisende stad te verlaten. Ze hebben ook geen idee wat ze eigenlijk zoeken: jaren dertig, nieuwbouw of toch een appartement? Ook weten ze niet waar het huis moet staan. Kortom: ze kunnen de hulp van Martijn en zijn team goed gebruiken. :[broadcast:videos](ids:"384473,379971" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Kopen Zonder Kijken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het bijzondere huizenprogramma Kopen zonder kijken is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen op RTL 4. Elke maandag is te zien hoe potentiële huizenkopers in het diepe springen en een huis aanschaffen zonder het ooit te hebben gezien.

Oververhit
We hebben nog altijd te maken met een oververhitte huizenmarkt, waar het vrijwel onmogelijk is om een mooi huis voor de juiste prijs te bemachtigen. Deelnemers aan Kopen zonder kijken geven de zoektocht en aankoop van hun huis uit handen. Kunnen Martijn Krabbé, bouwkundige Bob Sikkes, makelaar Alex van Keulen en stylist Roos Reedijk het juiste huis vinden?

Geen idee
Vera en Casper huren in het mooie centrum van Leiden. Vooral Vera vindt het moeilijk om de bruisende stad te verlaten. Ze hebben ook geen idee wat ze eigenlijk zoeken: jaren dertig, nieuwbouw of toch een appartement? Ook weten ze niet waar het huis moet staan. Kortom: ze kunnen de hulp van Martijn en zijn team goed gebruiken.

:[broadcast:videos](ids:"384473,379971" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV