Johan Derksen haalt uit naar Ernst Kuipers: "Er komt geen zinnig woord uit"

Johan Derksen haalt uit naar Ernst Kuipers: "Er komt geen zinnig woord uit"

Tijdens de coronapandemie was Ernst Kuipers veelvuldig aan talkshowtafels te zien om kritiek te uiten op het kabinetsbeleid, maar nu hij zelfs minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is gaat het nog altijd niet van een leien dakje. Johan Derksen is dan ook buitengewoon kritisch op Kuipers: "Nu is hij minister en komt er geen zinnig woord uit!"

Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van Vandaag Inside van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele aflevering van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> haalt uit naar <em>Ernst Kuipers</em>: &quot;Er komt geen zinnig woord uit&quot; Tijdens de coronapandemie was Ernst Kuipers veelvuldig aan talkshowtafels te zien om kritiek te uiten op het kabinetsbeleid, maar nu hij zelfs minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is gaat het nog altijd niet van een leien dakje. Johan Derksen is dan ook buitengewoon kritisch op Kuipers: "Nu is hij minister en komt er geen zinnig woord uit!" Hieronder zie je een fragment uit de aflevering van Vandaag Inside van dinsdag 17 mei. Je kunt ook de hele aflevering van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Geen zorgenDaarmee was de tirade van Derksen nog niet afgelopen: "Vrijblijvend meelullen aan een talkshowtafel of beleid maken is blijkbaar een wereld van verschil!" Ondertussen maakt 'viroloog' René van der Gijp zich helemaal geen zorgen om een mogelijke nieuwe coronagolf, waar in Europa voor wordt gewaarschuwd. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Özcan Akyol doet met hoog stemmetje imitatie van Marc-Marie Huijbregts Bekijk deze video » Vandaag Inside: willen gasten nog even niet aanschuiven bij Genee, Derksen & Van der Gijp? Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Geen zorgen
Daarmee was de tirade van Derksen nog niet afgelopen: "Vrijblijvend meelullen aan een talkshowtafel of beleid maken is blijkbaar een wereld van verschil!" Ondertussen maakt 'viroloog' René van der Gijp zich helemaal geen zorgen om een mogelijke nieuwe coronagolf, waar in Europa voor wordt gewaarschuwd.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen haalt uit naar Ernst Kuipers: "Er komt geen zinnig woord uit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV