BN'ers in het ziekenhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

BN'ers in het ziekenhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

BN'ers in het ziekenhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Naarmate de stage van de bekende Nederlanders (en bekende Vlaming) in BN'ers in het ziekenhuis vordert, krijgen ze steeds meer verantwoordelijkheid. Dat is vanavond te zien in een nieuwe aflevering op SBS6. Corona-afdelingZo mag Caroline van der Plas, leider van de BoerBurgerBeweging, een volledige dienst meedraaien op de gesloten corona-afdeling in het Groene Hart Ziekenhuis. Ook zien we hoe Natasja Froger een grondwerker ondersteunt die door een ongeluk zijn vingertopje moet missen. Verder troost ze een vrouw wiens elleboog ernstig is gebroken. Spoedeisende hulpEr is natuurlijk ook aandacht voor het werk van Rachel Hazes en Philippe Geubels. Zo komt Rachel op de afdeling longgeneeskunde haar belofte na. Philippe haast zich met zijn mentor naar de spoedeisende hulp, want hier is een ernstig geval binnengebracht: een jongetje die al een week bijna niet heeft gegeten. :[broadcast:videos](ids:"451491,451113" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Naarmate de stage van de bekende Nederlanders (en bekende Vlaming) in BN'ers in het ziekenhuis vordert, krijgen ze steeds meer verantwoordelijkheid. Dat is vanavond te zien in een nieuwe aflevering op SBS6.

Corona-afdeling
Zo mag Caroline van der Plas, leider van de BoerBurgerBeweging, een volledige dienst meedraaien op de gesloten corona-afdeling in het Groene Hart Ziekenhuis. Ook zien we hoe Natasja Froger een grondwerker ondersteunt die door een ongeluk zijn vingertopje moet missen. Verder troost ze een vrouw wiens elleboog ernstig is gebroken.

Spoedeisende hulp
Er is natuurlijk ook aandacht voor het werk van Rachel Hazes en Philippe Geubels. Zo komt Rachel op de afdeling longgeneeskunde haar belofte na. Philippe haast zich met zijn mentor naar de spoedeisende hulp, want hier is een ernstig geval binnengebracht: een jongetje die al een week bijna niet heeft gegeten.

:[broadcast:videos](ids:"451491,451113" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's