BN'ers in het ziekenhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

BN'ers in het ziekenhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending
BN'ers in het ziekenhuis: Caroline op de corona-afdeling

BN'ers in het ziekenhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Naarmate de stage van de bekende Nederlanders (en bekende Vlaming) in BN'ers in het ziekenhuis vordert, krijgen ze steeds meer verantwoordelijkheid. Dat is vanavond te zien in een nieuwe aflevering op SBS6. Alle fragmenten uit deze uitzending BN'ers in het ziekenhuis: Rachel Hazes hoort verschrikkelijk verhaal aan (video) Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis gemist? Rachel Hazes voert gesprek met longkanker-patiënt Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Philippe Geubels vertelt moppen aan jonge patiënt Bekijk deze video » Corona-afdelingZo mag Caroline van der Plas, leider van de BoerBurgerBeweging, een volledige dienst meedraaien op de gesloten corona-afdeling in het Groene Hart Ziekenhuis. Ook zien we hoe Natasja Froger een grondwerker ondersteunt die door een ongeluk zijn vingertopje moet missen. Verder troost ze een vrouw wiens elleboog ernstig is gebroken. Spoedeisende hulpEr is natuurlijk ook aandacht voor het werk van Rachel Hazes en Philippe Geubels. Zo komt Rachel op de afdeling longgeneeskunde haar belofte na. Philippe haast zich met zijn mentor naar de spoedeisende hulp, want hier is een ernstig geval binnengebracht: een jongetje die al een week bijna niet heeft gegeten. Bekijk ook BN'ers in het ziekenhuis: Natasja Froger moet 'slecht' nieuws delen (video) Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis gemist? Rachel Hazes wil niet naar de corona afdeling Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Naarmate de stage van de bekende Nederlanders (en bekende Vlaming) in BN'ers in het ziekenhuis vordert, krijgen ze steeds meer verantwoordelijkheid. Dat is vanavond te zien in een nieuwe aflevering op SBS6.

Corona-afdeling
Zo mag Caroline van der Plas, leider van de BoerBurgerBeweging, een volledige dienst meedraaien op de gesloten corona-afdeling in het Groene Hart Ziekenhuis. Ook zien we hoe Natasja Froger een grondwerker ondersteunt die door een ongeluk zijn vingertopje moet missen. Verder troost ze een vrouw wiens elleboog ernstig is gebroken.

Spoedeisende hulp
Er is natuurlijk ook aandacht voor het werk van Rachel Hazes en Philippe Geubels. Zo komt Rachel op de afdeling longgeneeskunde haar belofte na. Philippe haast zich met zijn mentor naar de spoedeisende hulp, want hier is een ernstig geval binnengebracht: een jongetje die al een week bijna niet heeft gegeten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van BN'ers in het ziekenhuis

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op BN'ers in het ziekenhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV