Prinses Amalia dit jaar bij Prinsjesdag: 'Meekijken voor de toekomst' (Shownieuws)

Prinses Amalia dit jaar bij Prinsjesdag: 'Meekijken voor de toekomst' (Shownieuws)

Donderdag 19 mei 2022 om 09:25

Prinses Amalia verschijnt steeds vaker in het openbaar en dit jaar zal er ook een bijzonder moment plaatsvinden op de derde dinsdag van september. De oudste dochter van koning Willem-Alexander zal dan voor de eerste keer Prinsjesdag bijwonen. Royaltywatcher Sam Hoevenaar speculeert bij Shownieuws over de outfit van Amalia, en vertelt dat dit iets minder spannend voor haar zal zijn dan bijvoorbeeld het binnenleiden in de Raad van State. Ze houdt deze keer geen toespraak, Amalia zal vooral meekijken zodat ze kan bedenken hoe ze het zelf in de toekomst zal doen.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Prinses Amalia</em> dit jaar bij Prinsjesdag: 'Meekijken voor de toekomst' (<em>Shownieuws</em>) Prinses Amalia verschijnt steeds vaker in het openbaar en dit jaar zal er ook een bijzonder moment plaatsvinden op de derde dinsdag van september. De oudste dochter van koning Willem-Alexander zal dan voor de eerste keer Prinsjesdag bijwonen. Royaltywatcher Sam Hoevenaar speculeert bij Shownieuws over de outfit van Amalia, en vertelt dat dit iets minder spannend voor haar zal zijn dan bijvoorbeeld het binnenleiden in de Raad van State. Ze houdt deze keer geen toespraak, Amalia zal vooral meekijken zodat ze kan bedenken hoe ze het zelf in de toekomst zal doen. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Prinses Amalia zal naast haar vader zitten tijdens Prinsjesdag 2022 (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: zo ziet het leven van prinses Amalia eruit na haar tussenjaar (video) Bekijk deze video »
Royals :

Actuele video's

Meer actuele video's