RTL Boulevard: zo ziet het leven van prinses Amalia eruit na haar tussenjaar (video)

RTL Boulevard: zo ziet het leven van prinses Amalia eruit na haar tussenjaar (video)

<em>RTL Boulevard</em>: zo ziet het leven van <em>prinses Amalia</em> eruit na haar tussenjaar (video) Amalia is bijna aan het eind van haar tussenjaar en dat betekent dat het echte leven weer lonkt. In het najaar gaat ze natuurlijk studeren, maar ook pakt ze op 20 september voor het eerst Prinsjesdag mee dat dit jaar niet traditiegetrouw in de Ridderzaal of in de Grote Kerk zal worden gehouden, maar in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, meldt RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending RTL Boulevard: 'Al in 2018 meldingen van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: politie deed lugubere vondst na dood 23-jarige postbode (video) Bekijk deze video » Video: Sam Ryder in Engeland als held ontvangen na Songfestival-succes Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Verhaal van Amber Heard in zaak Johnny Depp blijft wankel' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Dave Roelvink doet grote onthulling over drank- en drugsgebruik Bekijk deze video »
Royals :
RTL Boulevard: zo ziet het leven van prinses Amalia eruit na haar tussenjaar (video)

Amalia is bijna aan het eind van haar tussenjaar en dat betekent dat het echte leven weer lonkt. In het najaar gaat ze natuurlijk studeren, maar ook pakt ze op 20 september voor het eerst Prinsjesdag mee dat dit jaar niet traditiegetrouw in de Ridderzaal of in de Grote Kerk zal worden gehouden, maar in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, meldt RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: zo ziet het leven van prinses Amalia eruit na haar tussenjaar (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV