Bram Moszkowicz haalt uit naar The Voice-advocaat Sébas Diekstra: "Komt graag op televisie"

Bram Moszkowicz haalt uit naar The Voice-advocaat Sébas Diekstra: "Komt graag op televisie"

Sébas Diekstra, de advocaat die de slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland bijstaat, onthulde woensdag dat er al in 2018 sprake was van grensoverschrijdend gedrag bij het programma. Dat is door de programmamakers echter onder het tapijt geschoven. De manier waarop Diekstra het nieuws brengt - via de media - schiet bij Bram Moszkowicz in het verkeerde keelgat: "Hij komt graag met zijn hoofd op televisie."

Lees verder onder de video.

<em>Bram Moszkowicz</em> haalt uit naar <em>The Voice</em>-advocaat Sébas Diekstra: &quot;Komt graag op televisie&quot; Sébas Diekstra, de advocaat die de slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland bijstaat, onthulde woensdag dat er al in 2018 sprake was van grensoverschrijdend gedrag bij het programma. Dat is door de programmamakers echter onder het tapijt geschoven. De manier waarop Diekstra het nieuws brengt - via de media - schiet bij Bram Moszkowicz in het verkeerde keelgat: "Hij komt graag met zijn hoofd op televisie." Lees verder onder de video. "De zoveelste"Hiermee gaat Moszkowicz iets te makkelijk voorbij aan het feit dat hijzelf, door zijn mediaoptredens, uit kon groeien tot de bekendste advocaat van Nederland (althans, toen hij het ambt nog mocht uitoefenen - nu zoekt hij zijn heil vooral bij Shownieuws). Waar Diekstra beweerde dat de vrouw in 2018 al te horen kreeg dat ze "de zoveelste" was die een melding deed, vindt Moszkowicz het verhaal nogal vaag: "Het gaat om een niet nader omschreven vrouw die via haar advocaat laat weten dat ze misschien aangifte gaat doen." Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Advocaat Sébas Diekstra: 'Nieuwe aangifte in The Voice of Holland-schandaal' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'Al in 2018 meldingen van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"De zoveelste"
Hiermee gaat Moszkowicz iets te makkelijk voorbij aan het feit dat hijzelf, door zijn mediaoptredens, uit kon groeien tot de bekendste advocaat van Nederland (althans, toen hij het ambt nog mocht uitoefenen - nu zoekt hij zijn heil vooral bij Shownieuws). Waar Diekstra beweerde dat de vrouw in 2018 al te horen kreeg dat ze "de zoveelste" was die een melding deed, vindt Moszkowicz het verhaal nogal vaag: "Het gaat om een niet nader omschreven vrouw die via haar advocaat laat weten dat ze misschien aangifte gaat doen."

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bram Moszkowicz haalt uit naar The Voice-advocaat Sébas Diekstra: "Komt graag op televisie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV