RTL Boulevard: 'Al in 2018 meldingen van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice (video)

RTL Boulevard: 'Al in 2018 meldingen van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice (video)

Woensdag 18 mei 2022 om 19:39

Talpa was al veel eerder op de hoogte van grensoverschrijdend gedrag binnen The Voice of Holland, meldt RTL Boulevard op basis van een interview met advocaat Sébas Diekstra.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: 'Al in 2018 meldingen van grensoverschrijdend gedrag bij <em>The Voice</em> (video) Talpa was al veel eerder op de hoogte van grensoverschrijdend gedrag binnen The Voice of Holland, meldt RTL Boulevard op basis van een interview met advocaat Sébas Diekstra. Lees verder onder de video. Reactie TalpaVolgens de Diekstra deed een vrouw al in 2018 een melding, terwijl Talpa beweert pas sinds april 2019 op de hoogte te zijn. Talpa laat via een woordvoerder aan RTL Boulevard weten: 'Het verbaast ons dat de heer Diekstra zich niet eerst bij Talpa heeft gemeld voor wederhoor, maar dat wederom eerst de route via de pers wordt gezocht. Wij hebben verder niets toe te voegen aan de eerder afgegeven statements. Zoals verklaard, is ons één geval bekend van grensoverschrijdend gedrag waarop destijds adequaat is gehandeld.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
RTL Boulevard: 'Al in 2018 meldingen van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice (video)

Reactie Talpa
Volgens de Diekstra deed een vrouw al in 2018 een melding, terwijl Talpa beweert pas sinds april 2019 op de hoogte te zijn. Talpa laat via een woordvoerder aan RTL Boulevard weten: 'Het verbaast ons dat de heer Diekstra zich niet eerst bij Talpa heeft gemeld voor wederhoor, maar dat wederom eerst de route via de pers wordt gezocht. Wij hebben verder niets toe te voegen aan de eerder afgegeven statements. Zoals verklaard, is ons één geval bekend van grensoverschrijdend gedrag waarop destijds adequaat is gehandeld.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's