Zien: Johan Derksen en Merel Ek met elkaar in de clinch om sneer naar Mark Rutte

Zien: Johan Derksen en Merel Ek met elkaar in de clinch om sneer naar Mark Rutte

Donderdag 19 mei 2022 om 08:28

In Vandaag Inside ging het woensdagavond lang over menstruatieverlof, wat Johan Derksen belachelijk vindt. Overigens denkt hij dat premier Mark Rutte nog veel uitleg over dit onderwerp moet hebben, want "hij heeft nog nooit een wippie gemaakt". Dit schiet bij Merel Ek in het verkeerde keelgat: "Waar baseer je dat nou weer op?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Johan Derksen</em> en Merel Ek met elkaar in de clinch om sneer naar <em>Mark Rutte</em> In Vandaag Inside ging het woensdagavond lang over menstruatieverlof, wat Johan Derksen belachelijk vindt. Overigens denkt hij dat premier Mark Rutte nog veel uitleg over dit onderwerp moet hebben, want "hij heeft nog nooit een wippie gemaakt". Dit schiet bij Merel Ek in het verkeerde keelgat: "Waar baseer je dat nou weer op?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. "Bijdehante toontje"Derksen en Ek lagen elkaar sowieso niet woensdagavond, want waar menstruatieverlof Nederland volgens de analist kapitalen zal kosten beweert de politiek verslaggever dat het in een welvarend land als Zweden ook heel goed kan. Als Ek vervolgens ook nog eens uithaalt naar Derksen om diens sneer naar Rutte is hij er klaar mee: "Ik vind het prima dat je daar zit, met je bijdehante toontje, maar ik ga jou niet alles uit zitten leggen." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

"Bijdehante toontje"
Derksen en Ek lagen elkaar sowieso niet woensdagavond, want waar menstruatieverlof Nederland volgens de analist kapitalen zal kosten beweert de politiek verslaggever dat het in een welvarend land als Zweden ook heel goed kan. Als Ek vervolgens ook nog eens uithaalt naar Derksen om diens sneer naar Rutte is hij er klaar mee: "Ik vind het prima dat je daar zit, met je bijdehante toontje, maar ik ga jou niet alles uit zitten leggen."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's