Ilse DeLange vertelt over POP22: "Moet het mooiste podium van Nederland worden"

Ilse DeLange vertelt over POP22: "Moet het mooiste podium van Nederland worden"

Ilse DeLange en Matthijs van Nieuwkerk slaan de handen ineen voor het nieuwe programma POP22, waarin aandacht is voor de Nederlandse popmuziek. "Het moet het mooiste podium van Nederland worden," aldus DeLange bij BEAU.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ilse DeLange</em> vertelt over <em>POP22</em>: &quot;Moet het mooiste podium van Nederland worden&quot; Ilse DeLange en Matthijs van Nieuwkerk slaan de handen ineen voor het nieuwe programma POP22, waarin aandacht is voor de Nederlandse popmuziek. "Het moet het mooiste podium van Nederland worden," aldus DeLange bij BEAU. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Jools HollandDe Almelose zangeres vertelt dat ze Van Nieuwkerk eind 2019 al een berichtje stuurde, waarin ze het idee pitchte. We weten allemaal wat er in de tussentijd is gebeurd, maar nu is het dus eindelijk zover: POP22 verschijnt op televisie. DeLange vertelt dat ze geïnspireerd worden door Jools Holland, die in Groot-Brittannië een legendarisch muziekprogramma presenteerde. In POP22 is ruimte voor zowel gevestigde namen als jong talent. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. POP22 is donderdag 19 en donderdag 26 mei rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de afleveringen van POP22 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Hilarische Lucky TV: 'Mark Rutte sms'te complimenten aan zichzelf' (video) Bekijk deze video » BEAU onthult nominaties Nipkowschijf: #BOOS, Het jaar van Fortuyn, Mijn vader de gelukszoeker Bekijk deze video » Dave Roelvink vertelt over drank- en drugsverslaving: "Een keer in ziekenhuis beland" Bekijk deze video » Tech-expert over oude telefoon Mark Rutte: ‘Raar verhaal en gênant’ (Beau) Bekijk deze video »
Talkshow :
Ilse DeLange vertelt over POP22: "Moet het mooiste podium van Nederland worden"

Jools Holland
De Almelose zangeres vertelt dat ze Van Nieuwkerk eind 2019 al een berichtje stuurde, waarin ze het idee pitchte. We weten allemaal wat er in de tussentijd is gebeurd, maar nu is het dus eindelijk zover: POP22 verschijnt op televisie. DeLange vertelt dat ze geïnspireerd worden door Jools Holland, die in Groot-Brittannië een legendarisch muziekprogramma presenteerde. In POP22 is ruimte voor zowel gevestigde namen als jong talent.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven.

POP22 is donderdag 19 en donderdag 26 mei rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de afleveringen van POP22 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ilse DeLange vertelt over POP22: "Moet het mooiste podium van Nederland worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV