BEAU onthult nominaties Nipkowschijf: #BOOS, Het jaar van Fortuyn, Mijn vader de gelukszoeker

BEAU onthult nominaties Nipkowschijf: #BOOS, Het jaar van Fortuyn, Mijn vader de gelukszoeker

Renate van der Bas en Angela de Jong schoven woensdagavond aan bij BEAU om de nominaties voor de Zilveren Nipkowschijf te onthullen. Welke programma's maken kans op de prijs van de Nederlandse televisiecritici? Dat zijn #BOOS, Het jaar van Fortuyn en Mijn vader de gelukszoeker.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>BEAU</em> onthult nominaties Nipkowschijf: <em>#BOOS</em>, <em>Het jaar van Fortuyn</em>, <em>Mijn vader de gelukszoeker</em> Renate van der Bas en Angela de Jong schoven woensdagavond aan bij BEAU om de nominaties voor de Zilveren Nipkowschijf te onthullen. Welke programma's maken kans op de prijs van de Nederlandse televisiecritici? Dat zijn #BOOS, Het jaar van Fortuyn en Mijn vader de gelukszoeker. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. YouTubeUit de genomineerden blijkt dat dit jaar ook is gekozen voor een YouTube-programma (#BOOS), omdat de maatschappelijke impact hiervan - en de impact op de televisiewereld - dermate groot was dat de jury er eigenlijk niet omheen kon. Ook Het jaar van Fortuyn wordt geroemd om het acteerwerk, de vaardige combinatie tussen drama en comedy en de manier waarop jongeren iets meekrijgen van die periode in de Nederlandse geschiedenis. Mijn vader de gelukszoeker is de minst bekende van de drie, maar dit programma van Nadia Moussaid wordt sterk aangeraden aan tafel. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU onthult nominaties Nipkowschijf: #BOOS, Het jaar van Fortuyn, Mijn vader de gelukszoeker

YouTube
Uit de genomineerden blijkt dat dit jaar ook is gekozen voor een YouTube-programma (#BOOS), omdat de maatschappelijke impact hiervan - en de impact op de televisiewereld - dermate groot was dat de jury er eigenlijk niet omheen kon. Ook Het jaar van Fortuyn wordt geroemd om het acteerwerk, de vaardige combinatie tussen drama en comedy en de manier waarop jongeren iets meekrijgen van die periode in de Nederlandse geschiedenis. Mijn vader de gelukszoeker is de minst bekende van de drie, maar dit programma van Nadia Moussaid wordt sterk aangeraden aan tafel.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's