Dave Roelvink vertelt over drank- en drugsverslaving: "Een keer in ziekenhuis beland"

Dave Roelvink vertelt over drank- en drugsverslaving: "Een keer in ziekenhuis beland"

Donderdag 19 mei 2022 om 09:11

Dave Roelvink heeft een lastige periode achter de rug. De realityster en dj kampte met een hardnekkige drank- en drugsverslaving en dat was voor niemand een pretje. "Ik heb mijn ouders tot wanhoop gedreven," stelt hij aan tafel bij BEAU.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dave Roelvink</em> vertelt over drank- en drugsverslaving: &quot;Een keer in ziekenhuis beland&quot; Dave Roelvink heeft een lastige periode achter de rug. De realityster en dj kampte met een hardnekkige drank- en drugsverslaving en dat was voor niemand een pretje. "Ik heb mijn ouders tot wanhoop gedreven," stelt hij aan tafel bij BEAU. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Dagen wakkerOpenhartig blikt Roelvink terug op de tijd waarin hij soms dagen achter elkaar wakker was, omdat hij niet kon slapen door zijn drugsgebruik. Daar bleef het niet bij: "Ik ben een keer in het ziekenhuis beland, zat in mijn eentje thuis in psychoses." Het omslagpunt kwam toen Dave een voicebericht kreeg van zijn broertje Donny, waarin een gesprek tussen Donny en hun moeder te horen is. "Toen hoorde ik pas hoe mijn moeder er aan toe is, door mij," vertelt Dave. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Dave Roelvink vertelt over drank- en drugsverslaving: "Een keer in ziekenhuis beland"

Dagen wakker
Openhartig blikt Roelvink terug op de tijd waarin hij soms dagen achter elkaar wakker was, omdat hij niet kon slapen door zijn drugsgebruik. Daar bleef het niet bij: "Ik ben een keer in het ziekenhuis beland, zat in mijn eentje thuis in psychoses." Het omslagpunt kwam toen Dave een voicebericht kreeg van zijn broertje Donny, waarin een gesprek tussen Donny en hun moeder te horen is. "Toen hoorde ik pas hoe mijn moeder er aan toe is, door mij," vertelt Dave.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's