Rutger Castricum (HLF8): ‘Door woke-cultuur haken mensen af in racisme-debat’

Rutger Castricum (HLF8): ‘Door woke-cultuur haken mensen af in racisme-debat’

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 18 mei. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Rutger Castricum vertelt in HLF8 meer over zijn nieuwe programma Inclusief Rutger. Hij denkt dat het overgrote deel van Nederland erkent dat er (institutioneel) racisme is en dat er iets aan moet gebeuren, maar door dominante woke-cultuur haken mensen volgens hem af in het racisme-debat. En daar wil de presentator iets aan doen.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder.

Inclusief Rutger is elke vrijdag om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Inclusief Rutger terugkijken bij Gids.tv.

Rutger Castricum (<em>HLF8</em>): ‘Door woke-cultuur haken mensen af in racisme-debat’ Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 18 mei. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Rutger Castricum vertelt in HLF8 meer over zijn nieuwe programma Inclusief Rutger. Hij denkt dat het overgrote deel van Nederland erkent dat er (institutioneel) racisme is en dat er iets aan moet gebeuren, maar door dominante woke-cultuur haken mensen volgens hem af in het racisme-debat. En daar wil de presentator iets aan doen. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Inclusief Rutger is elke vrijdag om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Inclusief Rutger terugkijken bij Gids.tv. Vrijdag in nieuw programma Inclusief Rutger: hoe inclusief is de PVV? Bekijk deze video » Inclusief Rutger: Laurens Buijs (UvA) vertelt hoe politiek in wetenschap sluipt Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rutger Castricum (HLF8): ‘Door woke-cultuur haken mensen af in racisme-debat’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV