Marion Koopmans in Op1 over eerste geval van apenpokkenvirus in Nederland

Marion Koopmans in Op1 over eerste geval van apenpokkenvirus in Nederland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het eerste geval van het apenpokkenvirus is in Nederland opgedoken. Viroloog Marion Koopmans is aangeschoven aan tafel bij Op1 om zich te buigen over het virus en de verspreiding ervan.

Marion Koopmans in <em>Op1</em> over eerste geval van <em>apenpokkenvirus</em> in Nederland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het eerste geval van het apenpokkenvirus is in Nederland opgedoken. Viroloog Marion Koopmans is aangeschoven aan tafel bij Op1 om zich te buigen over het virus en de verspreiding ervan. VerspreidingEr is nog weinig bekend over de verspreiding van het virus en de snelheid daarvan: "Het lijkt vrij makkelijk te gaan en daarom wel reden om er echt bovenop te springen", aldus Koopmans. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marion Koopmans in Op1 over eerste geval van apenpokkenvirus in Nederland

Verspreiding
Er is nog weinig bekend over de verspreiding van het virus en de snelheid daarvan: "Het lijkt vrij makkelijk te gaan en daarom wel reden om er echt bovenop te springen", aldus Koopmans.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV