Marion Koopmans in Op1 over eerste geval van apenpokkenvirus in Nederland

Marion Koopmans in Op1 over eerste geval van apenpokkenvirus in Nederland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het eerste geval van het apenpokkenvirus is in Nederland opgedoken. Viroloog Marion Koopmans is aangeschoven aan tafel bij Op1 om zich te buigen over het virus en de verspreiding ervan.

Marion Koopmans in <em>Op1</em> over eerste geval van <em>apenpokkenvirus</em> in Nederland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het eerste geval van het apenpokkenvirus is in Nederland opgedoken. Viroloog Marion Koopmans is aangeschoven aan tafel bij Op1 om zich te buigen over het virus en de verspreiding ervan. VerspreidingEr is nog weinig bekend over de verspreiding van het virus en de snelheid daarvan: "Het lijkt vrij makkelijk te gaan en daarom wel reden om er echt bovenop te springen", aldus Koopmans. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Marion Koopmans in Op1 over apenpokkenvirus: "Er gaan zeker nog meer gevallen komen" Bekijk deze video » Thomas van Groningen in Op1 over Voorjaarsnota: "Rekening komt bij ondernemers" Bekijk deze video » Op1: wat doen we met mensen die voor IS hebben gevochten en terug willen naar Nederland? Bekijk deze video » John van den Heuvel in Op1 over cokegebruik jongeren: "Voetbalhooligans tot keurige studenten" Bekijk deze video » John van den Heuvel maakt zich boos in Op1 over in stand houden cocaïne-industrie Bekijk deze video » Dilan Yesilgöz - Zegerius in Op1 over cocaïne-handel "Die hebben bloed aan hun handen" Bekijk deze video » Feyenoord fans in Op1 over eerste Europese finale in 20 jaar Bekijk deze video »
Talkshow :
Marion Koopmans in Op1 over eerste geval van apenpokkenvirus in Nederland

Verspreiding
Er is nog weinig bekend over de verspreiding van het virus en de snelheid daarvan: "Het lijkt vrij makkelijk te gaan en daarom wel reden om er echt bovenop te springen", aldus Koopmans.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marion Koopmans in Op1 over eerste geval van apenpokkenvirus in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV