Zien: heisa op het park van familie Gillis door weersomstandigheden

Zien: heisa op het park van familie Gillis door weersomstandigheden

Het weerbericht zag er de afgelopen dagen niet al te gunstig uit. Storm op komst, regen en zelfs een orkaan? Reden genoeg voor heisa op het park van familie Gillis. De gasten worden gewaarschuwd voor heftige weersomstandigheden.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Zien: heisa op het park van <em>familie Gillis</em> door <em>weersomstandigheden</em> Het weerbericht zag er de afgelopen dagen niet al te gunstig uit. Storm op komst, regen en zelfs een orkaan? Reden genoeg voor heisa op het park van familie Gillis. De gasten worden gewaarschuwd voor heftige weersomstandigheden. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter krijgt weekendje 'hatseflatsen' voor zijn 60e' verjaardag Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter niet tevreden na grote schoonmaak Rob Geus Bekijk deze video » Peter Gillis uit zijn frustraties in laatste aflevering van Massa is Kassa s6: "Ik word foxwild!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: heisa op het park van familie Gillis door weersomstandigheden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV