Feyenoord fans in Op1 over eerste Europese finale in 20 jaar

Feyenoord fans in Op1 over eerste Europese finale in 20 jaar

Vrijdag 20 mei 2022 om 23:27

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Feyenoord fans in <em>Op1</em> over eerste Europese finale in <em>20 jaar</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Feyenoord speelt woensdag voor het eerst in 20 jaar een Europese finale. Christopher Blok is die hard Feyenoord fan en spoken word artiest, hij beschrijft zijn passie voor de club: "Vooral het spel, de mentaliteit, hoe ze erin zijn gegaan." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Feyenoord fans in Op1 over eerste Europese finale in 20 jaar

Feyenoord speelt woensdag voor het eerst in 20 jaar een Europese finale. Christopher Blok is die hard Feyenoord fan en spoken word artiest, hij beschrijft zijn passie voor de club: "Vooral het spel, de mentaliteit, hoe ze erin zijn gegaan."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's