RTL Boulevard gemist? Leco van Zadelhoff groot fan van haaraccessoires

RTL Boulevard gemist? Leco van Zadelhoff groot fan van haaraccessoires

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Leco van Zadelhoff</em> groot fan van haaraccessoires Als er één ding op dit moment leeft in de wereld van haarstyling, zijn het wel de accessoires. In de winkels ontkom je er niet aan en deze puilen dan ook uit met speldjes, clips, tulbanden en klemmetjes. Toch kan het nog behoorlijk lastig zijn om je coupe een beetje leuk vast te zetten. Leco van Zadelhoff is groot fan van de haaraccessoires-trend. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Max Verstappen profiteert optimaal van uitvallen Lecrec bij GP van Spanje Bekijk deze video » Video: Sallie Harmsen en Anneke Blok trots op eerste horrorfilm 'Moloch' Bekijk deze video » Zien: Dolce & Gabanna sponsort huwelijk van Kourtney Kardashian en Travis Barker Bekijk deze video » Zien: Nederlandse Yahye Mohamed Omar door Deense politie gezocht vanwege moord Bekijk deze video » Emotionele Peter Gillis blikt terug op ziekenhuisopname: "Ik was eigenlijk dood" Bekijk deze video » Zangeres Billie Eilish onthult: "Ik heb Gilles de la Tourette" (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard gemist? Leco van Zadelhoff groot fan van haaraccessoires

Als er één ding op dit moment leeft in de wereld van haarstyling, zijn het wel de accessoires. In de winkels ontkom je er niet aan en deze puilen dan ook uit met speldjes, clips, tulbanden en klemmetjes. Toch kan het nog behoorlijk lastig zijn om je coupe een beetje leuk vast te zetten. Leco van Zadelhoff is groot fan van de haaraccessoires-trend.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard gemist? Leco van Zadelhoff groot fan van haaraccessoires of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV