Khalid & Sophie gemist? Zo gaat gossipverspreidster Yvonne Coldeweijer te werk

Khalid & Sophie gemist? Zo gaat gossipverspreidster Yvonne Coldeweijer te werk

Maandag 23 mei 2022 om 21:05

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Zo gaat gossipverspreidster <em>Yvonne Coldeweijer</em> te werk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Gossipqueen Yvonne Coldeweijer trapte in een filmpje dat BNR Nieuwsradio in scène zetten. Mireille van Ark is Hoofdredacteur bij BNR Nieuwsradio en vertelt in Khalid & Sophie over de aanpak van juicechannels: "Deze vorm van journalistiek is eigenlijk bedoeld om info boven tafel te krijgen die je anders niet boven de tafel krijgt." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Zo gaat gossipverspreidster Yvonne Coldeweijer te werk

Gossipqueen Yvonne Coldeweijer trapte in een filmpje dat BNR Nieuwsradio in scène zetten. Mireille van Ark is Hoofdredacteur bij BNR Nieuwsradio en vertelt in Khalid & Sophie over de aanpak van juicechannels: "Deze vorm van journalistiek is eigenlijk bedoeld om info boven tafel te krijgen die je anders niet boven de tafel krijgt."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's