Khalid & Sophie gemist? Ronit Palache neemt het op voor Yvonne Coldeweijer

Khalid & Sophie gemist? Ronit Palache neemt het op voor Yvonne Coldeweijer

Maandag 23 mei 2022 om 21:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Journalist Ronit Palache neemt het in Khalid & Sophie op voor Yvonne Coldeweijer. De roddelkoningin is in een nep-video van Talitha Muusse getrapt en ligt sindsdien flink onder vuur.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Ronit Palache</em> neemt het op voor <em>Yvonne Coldeweijer</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Journalist Ronit Palache neemt het in Khalid & Sophie op voor Yvonne Coldeweijer. De roddelkoningin is in een nep-video van Talitha Muusse getrapt en ligt sindsdien flink onder vuur. Tekst gaat verder onder de video. Transparant"Ik weet niet heel veel van Yvonne Coldeweijer, maar als we 1 ding weten is dat ze behoorlijk transparant is over wat haar verdienmodel is en dat ze zichzelf niet chiquer voordoet dan ze is", aldus Ronit Palache. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Ronit Palache neemt het op voor Yvonne Coldeweijer

Transparant
"Ik weet niet heel veel van Yvonne Coldeweijer, maar als we 1 ding weten is dat ze behoorlijk transparant is over wat haar verdienmodel is en dat ze zichzelf niet chiquer voordoet dan ze is", aldus Ronit Palache.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's