Zien: Jan Hirt winnaar van etappe 16 Giro d'Italia, Thymen Arensman tweede

Zien: Jan Hirt winnaar van etappe 16 Giro d'Italia, Thymen Arensman tweede

Bekijk ook het volledige etappeschema van Giro d'Italia 2022.

Jan Hirt heeft de spectaculaire zestiende etappe van de Giro d'Italia gewonnen. De Tsjech was op de laatste beklimming sterker dan concurrent Thymen Arensman. In de groep der favorieten werd aangevallen, maar de grote namen gaven weinig toe op elkaar.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Jan Hirt</em> winnaar van etappe 16 <em>Giro d'Italia</em>, Thymen Arensman tweede Bekijk ook het volledige etappeschema van Giro d'Italia 2022. Jan Hirt heeft de spectaculaire zestiende etappe van de Giro d'Italia gewonnen. De Tsjech was op de laatste beklimming sterker dan concurrent Thymen Arensman. In de groep der favorieten werd aangevallen, maar de grote namen gaven weinig toe op elkaar. Tekst gaat verder onder de video. Mortirolo-dagHet was Mortirolo-dag in de Giro d’Italia, dus wist je op voorhand dat de klimmers in de startblokken stonden om hun kansen te wagen. De Tsjech van Intermarché-Wanty-Gobert was net iets sterker dan Thymen Arensman, die op zeven seconden tweede werd. Bekijk de ontknoping van etappe 16 hierboven. Bekijk hier waar je de Giro d'Italia 2022 live kunt volgen. Bekijk ook Samenvatting Giro d'Italia etappe 14: Yates wint, Carapaz in het roze Bekijk deze video » Samenvatting Giro d'Italia etappe 15: Giulio Ciccone wint, Bouwman terug in blauw Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Jan Hirt winnaar van etappe 16 Giro d'Italia, Thymen Arensman tweede

Mortirolo-dag
Het was Mortirolo-dag in de Giro d’Italia, dus wist je op voorhand dat de klimmers in de startblokken stonden om hun kansen te wagen. De Tsjech van Intermarché-Wanty-Gobert was net iets sterker dan Thymen Arensman, die op zeven seconden tweede werd.

Bekijk de ontknoping van etappe 16 hierboven. Bekijk hier waar je de Giro d'Italia 2022 live kunt volgen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jan Hirt winnaar van etappe 16 Giro d'Italia, Thymen Arensman tweede of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV