Hugo de Jonge bij WNL op Zondag: "Selectiever kijken naar arbeidsmigranten"

Hugo de Jonge bij WNL op Zondag: "Selectiever kijken naar arbeidsmigranten"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL op Zondag van zondag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van WNL op Zondag terugkijken via Gids.tv.

<em>Hugo de Jonge</em> bij <em>WNL op Zondag</em>: &quot;Selectiever kijken naar arbeidsmigranten&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL op Zondag van zondag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van WNL op Zondag terugkijken via Gids.tv. Minister van Volkshuisvesting Hugo de Jonge vindt dat we selectiever moeten kijken naar de manier waarop arbeidsmigranten aan hun huis komen: "Er zit een grens aan migratie. We moeten veel strenger zijn in de richting van werkgevers. We moeten selectiever zijn in wie er wel of niet thuishoren..." Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: WNL Op Zondag (29 mei) met Yteke de Jong over de chaos op Schiphol Bekijk deze video » WNL op Zondag gemist? Hugo de Jonge: "Statushouder zo snel mogelijk een huis" Bekijk deze video »
TV :
Hugo de Jonge bij WNL op Zondag: "Selectiever kijken naar arbeidsmigranten"

Minister van Volkshuisvesting Hugo de Jonge vindt dat we selectiever moeten kijken naar de manier waarop arbeidsmigranten aan hun huis komen: "Er zit een grens aan migratie. We moeten veel strenger zijn in de richting van werkgevers. We moeten selectiever zijn in wie er wel of niet thuishoren..."

Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge bij WNL op Zondag: "Selectiever kijken naar arbeidsmigranten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV