Hugo de Jonge bij WNL op Zondag: "Selectiever kijken naar arbeidsmigranten"

Hugo de Jonge bij WNL op Zondag: "Selectiever kijken naar arbeidsmigranten"

Zondag 29 mei 2022 om 14:02

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL op Zondag van zondag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van WNL op Zondag terugkijken via Gids.tv.

<em>Hugo de Jonge</em> bij <em>WNL op Zondag</em>: &quot;Selectiever kijken naar arbeidsmigranten&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL op Zondag van zondag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van WNL op Zondag terugkijken via Gids.tv. Minister van Volkshuisvesting Hugo de Jonge vindt dat we selectiever moeten kijken naar de manier waarop arbeidsmigranten aan hun huis komen: "Er zit een grens aan migratie. We moeten veel strenger zijn in de richting van werkgevers. We moeten selectiever zijn in wie er wel of niet thuishoren..." Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hugo de Jonge bij WNL op Zondag: "Selectiever kijken naar arbeidsmigranten"

Minister van Volkshuisvesting Hugo de Jonge vindt dat we selectiever moeten kijken naar de manier waarop arbeidsmigranten aan hun huis komen: "Er zit een grens aan migratie. We moeten veel strenger zijn in de richting van werkgevers. We moeten selectiever zijn in wie er wel of niet thuishoren..."

Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's