Vier is te veel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vier is te veel gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Vier is te veel

Vier is te veel gemist? Bekijk hier de hele uitzending Sander Lantinga maakt vanavond zijn debuut als spelshowpresentator met het nieuwe programma Vier is te veel. Hierin spelen elke week vier studenten - die een extra zakcentje goed kunnen gebruiken - een quiz, waarvan er slechts twee de finale halen. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de promo van de nieuwe SBS6-quiz Vier is te veel met Sander Lantinga Bekijk deze video » Sander Lantinga maakt vieze grap in Vier is te veel: "Mijn kringspier" (video) Bekijk deze video » DwarsliggenSamenwerken, overtuigen, vertrouwen hebben in je eigen kennis en de moed om dwars te liggen als dat nodig is: dat is Vier is te veel. Want wat als je heel zeker bent van jouw antwoord op een vraag, maar je tegenspelers een ander antwoord willen geven? In Vier is te veel kan overtuigingskracht zowel lucratief als desastreus zijn. De kandidaten moeten namelijk zoveel mogelijk hetzelfde - juiste - antwoord geven op vragen. EliminerenElke vraag lokt een discussie uit. Ze mogen overleggen, maar uiteindelijk voert iedereen een eigen antwoord in. Dan is het tijd voor de reveal: hebben ze alle vier hetzelfde antwoord gegeven? Hoe meer juiste antwoorden, hoe meer geld er in de pot gaat. Halverwege het spel elimineren de kandidaten zelf een tegenspeler, en vlak voor de finale doen ze dat nog een keer. De twee overgebleven kandidaten gaan door naar de finale, waar ze de kans krijgen om de geldpot te verzilveren. Bekijk ook Zien: Sander Lantinga presenteert nieuwe SBS6-quiz Vier is te veel Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Sander Lantinga maakt vanavond zijn debuut als spelshowpresentator met het nieuwe programma Vier is te veel. Hierin spelen elke week vier studenten - die een extra zakcentje goed kunnen gebruiken - een quiz, waarvan er slechts twee de finale halen.

Dwarsliggen
Samenwerken, overtuigen, vertrouwen hebben in je eigen kennis en de moed om dwars te liggen als dat nodig is: dat is Vier is te veel. Want wat als je heel zeker bent van jouw antwoord op een vraag, maar je tegenspelers een ander antwoord willen geven? In Vier is te veel kan overtuigingskracht zowel lucratief als desastreus zijn. De kandidaten moeten namelijk zoveel mogelijk hetzelfde - juiste - antwoord geven op vragen.

Elimineren
Elke vraag lokt een discussie uit. Ze mogen overleggen, maar uiteindelijk voert iedereen een eigen antwoord in. Dan is het tijd voor de reveal: hebben ze alle vier hetzelfde antwoord gegeven? Hoe meer juiste antwoorden, hoe meer geld er in de pot gaat. Halverwege het spel elimineren de kandidaten zelf een tegenspeler, en vlak voor de finale doen ze dat nog een keer. De twee overgebleven kandidaten gaan door naar de finale, waar ze de kans krijgen om de geldpot te verzilveren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vier is te veel

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vier is te veel gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV