Goedemorgen Nederland: aast premier Mark Rutte op een baan in Europa?

Goedemorgen Nederland: aast premier Mark Rutte op een baan in Europa?

Maandag 30 mei 2022 om 11:48

Mark Rutte speelt een steeds grotere rol binnen de Europese Unie. Zo wordt gezegd dat hij in de voetsporen treedt van voormalig Duits bondskanselier Angela Merkel. Hij heeft inmiddels veel ervaring en zou regelmatig worden opgetrommeld als een discussie vastloopt. Er wordt gefluisterd dat Rutte aast op een baan in Europa, maar daarover zijn de meningen verdeeld...

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: aast premier Mark Rutte op een baan in Europa? Mark Rutte speelt een steeds grotere rol binnen de Europese Unie. Zo wordt gezegd dat hij in de voetsporen treedt van voormalig Duits bondskanselier Angela Merkel. Hij heeft inmiddels veel ervaring en zou regelmatig worden opgetrommeld als een discussie vastloopt. Er wordt gefluisterd dat Rutte aast op een baan in Europa, maar daarover zijn de meningen verdeeld... Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen geeft mening over sms-gate Mark Rutte: "Het interesseert me geen kut!" Bekijk deze video » Op1: Pieter Omtzigt, Sylvana Simons willen excuses Rutte na racisme Belastingdienst Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: aast premier Mark Rutte op een baan in Europa?

Actuele video's

Meer actuele video's