RTL Nieuws gemist? Mark Rutte over olieboycot: 'Verwacht dat het gaat lukken' (video)

RTL Nieuws gemist? Mark Rutte over olieboycot: 'Verwacht dat het gaat lukken' (video)

Maandag 30 mei 2022 om 17:50

<em>RTL Nieuws</em> gemist? <em>Mark Rutte</em> over olieboycot: 'Verwacht dat het gaat lukken' (video) Komt er een olieboycot tegen Rusland? Dat is het belangrijkste onderwerp op een EU-top in Brussel. Al bijna een maand worden Europese landen het niet eens over een olieboycot. Premier Rutte denkt dat een deal mogelijk is en heeft begrip voor Oost-Europese landen, die zeer afhankelijk zijn van Russische olie, hoorde je maandag in RTL Nieuws. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen geeft mening over sms-gate Mark Rutte: "Het interesseert me geen kut!" Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland over WEF: "Klaus Schwab lijkt op slechterik in actiefilm" Bekijk deze video » Op1: Pieter Omtzigt, Sylvana Simons willen excuses Rutte na racisme Belastingdienst Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: aast premier Mark Rutte op een baan in Europa? Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws gemist? Mark Rutte over olieboycot: 'Verwacht dat het gaat lukken' (video)

Komt er een olieboycot tegen Rusland? Dat is het belangrijkste onderwerp op een EU-top in Brussel. Al bijna een maand worden Europese landen het niet eens over een olieboycot. Premier Rutte denkt dat een deal mogelijk is en heeft begrip voor Oost-Europese landen, die zeer afhankelijk zijn van Russische olie, hoorde je maandag in RTL Nieuws.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's