Op1 gemist? President Zelensky zichtbaar geïrriteerd na vragen Mariëlle Tweebeeke

Op1 gemist? President Zelensky zichtbaar geïrriteerd na vragen Mariëlle Tweebeeke

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Journaliste en presentatrice Mariëlle Tweebeeke sprak in Kiev exclusief met president Volodymyr Zelensky. Naast de oorlog werden, tot zichtbare ergernis van de Oekraïense president, ook andere onderwerpen besproken. Zoals toetreding tot de Europese Unie en corruptie in het land.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? President <em>Zelensky</em> zichtbaar geïrriteerd na vragen <em>Mariëlle Tweebeeke</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Journaliste en presentatrice Mariëlle Tweebeeke sprak in Kiev exclusief met president Volodymyr Zelensky. Naast de oorlog werden, tot zichtbare ergernis van de Oekraïense president, ook andere onderwerpen besproken. Zoals toetreding tot de Europese Unie en corruptie in het land. Tekst gaat verder onder de video. Zichtbare ergernisZelensky reageerde zichtbaar geïrriteerd toen Mariëlle Tweebeeke begon over corruptie in Oekraïne: "Deze reactie had ik zó niet verwacht, ik vond het eerlijkgezegd een beetje een zwaktebod." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? President Zelensky zichtbaar geïrriteerd na vragen Mariëlle Tweebeeke

Zichtbare ergernis
Zelensky reageerde zichtbaar geïrriteerd toen Mariëlle Tweebeeke begon over corruptie in Oekraïne: "Deze reactie had ik zó niet verwacht, ik vond het eerlijkgezegd een beetje een zwaktebod."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV