Nieuwsuur-interview president Zelensky: 'Voorbeeld voor je kinderen zijn is belangrijk'

Nieuwsuur-interview president Zelensky: 'Voorbeeld voor je kinderen zijn is belangrijk'

<em>Nieuwsuur</em>-interview president Zelensky: 'Voorbeeld voor je kinderen zijn is belangrijk' Nieuwsuur bezocht president Zelensky in Kiev, waar presentator Mariëlle Tweebeeke hem uitgebreid interviewde. De Oekraïense president zegt dat het de Russen niets kan schelen hoeveel mensen ze verliezen, maar dat voor hem "een overwinning zonder dat je nog mensen om je heen hebt", geen overwinning is. Als Rusland blijft doorgaan met vechten vallen er volgens Zelensky niet tienduizenden, maar honderdduizenden doden. Bekijk het hele fragment van Nieuwsuur hierboven. Bekijk ook De Avondshow met Arjen Lubach over reportage Nieuwsuur: 'Ik controleer de journalistiek' Bekijk deze video » Schrijver Jeroen Brouwers (82) overleden, bekijk zijn laatste interview (video) Bekijk deze video » Zien: Quincy Promes nu ook verdacht van drugssmokkel en huiselijk geweld Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur-interview president Zelensky: 'Voorbeeld voor je kinderen zijn is belangrijk'

Nieuwsuur bezocht president Zelensky in Kiev, waar presentator Mariëlle Tweebeeke hem uitgebreid interviewde. De Oekraïense president zegt dat het de Russen niets kan schelen hoeveel mensen ze verliezen, maar dat voor hem "een overwinning zonder dat je nog mensen om je heen hebt", geen overwinning is. Als Rusland blijft doorgaan met vechten vallen er volgens Zelensky niet tienduizenden, maar honderdduizenden doden.

Bekijk het hele fragment van Nieuwsuur hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur-interview president Zelensky: 'Voorbeeld voor je kinderen zijn is belangrijk' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV