Kopen Zonder Kijken: Makelaar Alex van Keulen valt in de vijver (video)

Kopen Zonder Kijken: Makelaar Alex van Keulen valt in de vijver (video)

<em>Kopen Zonder Kijken</em>: Makelaar <em>Alex van Keulen</em> valt in de vijver (video) Als Alex van Keulen samen met Bob Sikkens een prachtig huis heeft bezichtigd, zijn ze onder de indruk van de mogelijkheden die het huis biedt. Het huis valt niet tegen vindt Bob Sikkens. Op de foto's leek de woning smaller. Aan de tuin moet nog een hoop gebeuren maar daar komt Alex snel achter als hij flink onderuitgaat. Hij wandelt zonder te kijken naar achter en valt in de vijver. Bekijk het fragment uit Kopen zonder kijken hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kopen Zonder Kijken: Robert Jan en Maran kunnen geen beslissing nemen voor koophuis Bekijk deze video » Kopen zonder kijken: Robert Jan en Maran zijn dolblij met hun nieuwe huis Bekijk deze video »
TV :
Kopen Zonder Kijken: Makelaar Alex van Keulen valt in de vijver (video)
Dinsdag 31 mei 2022 om 09:01

Als Alex van Keulen samen met Bob Sikkens een prachtig huis heeft bezichtigd, zijn ze onder de indruk van de mogelijkheden die het huis biedt. Het huis valt niet tegen vindt Bob Sikkens. Op de foto's leek de woning smaller. Aan de tuin moet nog een hoop gebeuren maar daar komt Alex snel achter als hij flink onderuitgaat. Hij wandelt zonder te kijken naar achter en valt in de vijver.

Bekijk het fragment uit Kopen zonder kijken hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's