S10 zou datingapps niet aanraden: "M'n membership is ook afgelopen" (video)

S10 zou datingapps niet aanraden: "M'n membership is ook afgelopen" (video)

Dinsdag 31 mei 2022 om 19:54

Wie dacht dat S10 na haar songfestivalavontuur stil zou gaan zitten, heeft het mis. Haar clubtour door Nederland en ook Europa gaat van start en daarnaast is ze ook stappen aan het maken in haar liefdesleven.

<em>S10</em> zou <em>datingapps</em> niet aanraden: &quot;M'n membership is ook afgelopen&quot; (video) Wie dacht dat S10 na haar songfestivalavontuur stil zou gaan zitten, heeft het mis. Haar clubtour door Nederland en ook Europa gaat van start en daarnaast is ze ook stappen aan het maken in haar liefdesleven. DatingappsS10 kan datingsapps niet aanraden, ze is er toch maar mee gestopt na haar Europese avontuur: "M'n membership is ook afgelopen." Ook geeft ze aan niet stil te hebben gezeten het afgelopen jaar: "Ik denk dat daar over gepraat moet worden. Ik vind het belangrijk dat je kan praten over seks." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
S10 zou datingapps niet aanraden: "M'n membership is ook afgelopen" (video)

Datingapps
S10 kan datingsapps niet aanraden, ze is er toch maar mee gestopt na haar Europese avontuur: "M'n membership is ook afgelopen." Ook geeft ze aan niet stil te hebben gezeten het afgelopen jaar: "Ik denk dat daar over gepraat moet worden. Ik vind het belangrijk dat je kan praten over seks."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's