Johan Derksen ergert zich aan verzonnen verhaal Louis van Gaal: "Zonder enig onderzoek"

Johan Derksen ergert zich aan verzonnen verhaal Louis van Gaal: "Zonder enig onderzoek"

Er is weer een interlandperiode aangebroken en dat geeft Johan Derksen reden om zich weer eens flink te ergeren aan bondscoach Louis van Gaal. Zo schrok Derksen toen hij dinsdag de Telegraaf op de mat zag vallen, waarin Van Gaal de verruwing in de voetbalstadions (zoals bij ADO Den Haag) "zonder enig onderzoek" koppelde aan de verruwing in de Tweede Kamer.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> ergert zich aan verzonnen verhaal <em>Louis van Gaal</em>: &quot;Zonder enig onderzoek&quot; Er is weer een interlandperiode aangebroken en dat geeft Johan Derksen reden om zich weer eens flink te ergeren aan bondscoach Louis van Gaal. Zo schrok Derksen toen hij dinsdag de Telegraaf op de mat zag vallen, waarin Van Gaal de verruwing in de voetbalstadions (zoals bij ADO Den Haag) "zonder enig onderzoek" koppelde aan de verruwing in de Tweede Kamer. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. GelulRené van der Gijp is het roerend met Derksen eens en noemt het "gelul". Derksen lijkt inmiddels helemaal klaar te zijn met het betweterige gedrag van Louis van Gaal, die hij "een zelfbenoemde goeroe" noemt. "Die Van Gaal gaat zich steeds belangrijker voelen! 'Zie je wel, alles wat ik zeg'!" Volgens Derksen zou de bondscoach niet misstaan aan de tafel van Vandaag Inside. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gelul
René van der Gijp is het roerend met Derksen eens en noemt het "gelul". Derksen lijkt inmiddels helemaal klaar te zijn met het betweterige gedrag van Louis van Gaal, die hij "een zelfbenoemde goeroe" noemt. "Die Van Gaal gaat zich steeds belangrijker voelen! 'Zie je wel, alles wat ik zeg'!" Volgens Derksen zou de bondscoach niet misstaan aan de tafel van Vandaag Inside.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV