Rob de Wijk over stoppen van invoer Russische olie door EU: "Dat doe je niet" (Op1)

Rob de Wijk over stoppen van invoer Russische olie door EU: "Dat doe je niet" (Op1)

Woensdag 1 juni 2022 om 09:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Aan het einde van dit jaar stopt de EU met de invoer van vrijwel alle Russische olie. Hoogleraar Internationale Betrekkingen Rob de Wijk is dinsdag 31 mei bij Op1 aanwezig om hierover te praten: “Ze proberen die oorlogsmachine te stoppen, maar dat doe je niet op deze manier. Het is voor de bühne. (…) Dit is economische oorlogsvoering, heeft niks met sancties te maken."

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rob de Wijk</em> over stoppen van invoer <em>Russische olie</em> door EU: &quot;Dat doe je niet&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Aan het einde van dit jaar stopt de EU met de invoer van vrijwel alle Russische olie. Hoogleraar Internationale Betrekkingen Rob de Wijk is dinsdag 31 mei bij Op1 aanwezig om hierover te praten: “Ze proberen die oorlogsmachine te stoppen, maar dat doe je niet op deze manier. Het is voor de bühne. (…) Dit is economische oorlogsvoering, heeft niks met sancties te maken." Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rob de Wijk over stoppen van invoer Russische olie door EU: "Dat doe je niet" (Op1)

Actuele video's

Meer actuele video's