Lang Leve De Liefde: Patrick wil graag dat zijn date beter articuleert

Lang Leve De Liefde: Patrick wil graag dat zijn date beter articuleert

Vrijdag 3 juni 2022 om 10:27

In Lang Leve De Liefde komen er vragen op tafel, zodat de vrijgezellen elkaar beter kunnen leren kennen. Het is de vraag wat je aan de ander zou willen veranderen, en Patrick wil graag dat Simone beter articuleert. Ook Simone heeft wel iets wat ze aan Patrick zou willen veranderen, zijn karakter mag best iets pittiger zijn.

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Patrick wil graag dat zijn date beter articuleert In Lang Leve De Liefde komen er vragen op tafel, zodat de vrijgezellen elkaar beter kunnen leren kennen. Het is de vraag wat je aan de ander zou willen veranderen, en Patrick wil graag dat Simone beter articuleert. Ook Simone heeft wel iets wat ze aan Patrick zou willen veranderen, zijn karakter mag best iets pittiger zijn. Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve De Liefde: 'Zoenen met een eend beter dan met mij' Bekijk deze video » Simone is flabbergasted door LLDL-date die achttien jaar vrijgezel is: "Nee joh!?" Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's