Vandaag Inside gemist? René van der Gijp gaat stuk om coronagrap China

Vandaag Inside gemist? René van der Gijp gaat stuk om coronagrap China

Vrijdag 3 juni 2022 om 23:58

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>René van der Gijp</em> gaat stuk om coronagrap China Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De recente uitbraak van het coronavirus in de Chinese stad Shanghai is na twee maanden eindelijk onder controle. Het aantal nieuwe besmettingen in het financiële hart van China vertoont sinds eind april een neerwaartse trend en dus worden de eerste versoepelingen doorgevoerd. René van der Gijp reageert in Vandaag Inside op deze ontwikkeling: "Je hebt dadelijk mensen van 60 in China die 45 jaar in lockdown hebben gezeten!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

De recente uitbraak van het coronavirus in de Chinese stad Shanghai is na twee maanden eindelijk onder controle. Het aantal nieuwe besmettingen in het financiële hart van China vertoont sinds eind april een neerwaartse trend en dus worden de eerste versoepelingen doorgevoerd. René van der Gijp reageert in Vandaag Inside op deze ontwikkeling: "Je hebt dadelijk mensen van 60 in China die 45 jaar in lockdown hebben gezeten!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's