De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Inwoners Shanghai opgesloten door lockdown

De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Inwoners Shanghai opgesloten door lockdown

Dinsdag 26 april 2022 om 23:18

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> gemist? Inwoners <em>Shanghai</em> opgesloten door <em>lockdown</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van dinsdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Vandaag is Arjen met zijn Avondshow Reisbureau in Shanghai. Een deel van de stad zit al weken in lockdown. En in Shanghai betekent lockdown dus dat je echt opgesloten zit. Arjen Lubach vertelt over de strenge lockdown in het Aziatische Shanghai. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach gemist? Inwoners Shanghai opgesloten door lockdown

Vandaag is Arjen met zijn Avondshow Reisbureau in Shanghai. Een deel van de stad zit al weken in lockdown. En in Shanghai betekent lockdown dus dat je echt opgesloten zit. Arjen Lubach vertelt over de strenge lockdown in het Aziatische Shanghai.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's