The Mating Game gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Mating Game gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Mating Game gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de BBC-natuurdocumentaireserie The Mating Game wekelijks te zien op NPO 1. In de serie krijgen we een uniek inkijkje in het dierenrijk, met als hoofdthema: hoe dieren versieren. Bioloog, hoogleraar en presentator Freek Vonk verzorgt - voor het eerst - de voice-over. PartnerThe Mating Game vertelt het verhaal van de fascinerendste, grappigste en indrukwekkendste zoektochten van dieren om een partner te vinden en een blijvende erfenis achter te laten. Sommige soorten moeten de uitdagingen van een uitgestrekt leefgebied het hoofd bieden om een dier van het andere geslacht te vinden. Andere nemen het op tegen hun buren tijdens massale paringen. BouwselsWeer anderen moeten indruk op hun beoogde partner maken met ingewikkeld baltsgedrag. Of met bijzondere bouwsels laten zien wat ze waard zijn. In de eerste aflevering worden de graslanden op onze planeet onder de loep genomen. Ze behoren tot de lastigste omgevingen voor dieren op vrijersvoeten: een open podium waar potentiële partners en jaloerse rivalen kunnen toekijken. :[broadcast:videos](ids:"444495,422052" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanaf vanavond is de BBC-natuurdocumentaireserie The Mating Game wekelijks te zien op NPO 1. In de serie krijgen we een uniek inkijkje in het dierenrijk, met als hoofdthema: hoe dieren versieren. Bioloog, hoogleraar en presentator Freek Vonk verzorgt - voor het eerst - de voice-over.

Partner
The Mating Game vertelt het verhaal van de fascinerendste, grappigste en indrukwekkendste zoektochten van dieren om een partner te vinden en een blijvende erfenis achter te laten. Sommige soorten moeten de uitdagingen van een uitgestrekt leefgebied het hoofd bieden om een dier van het andere geslacht te vinden. Andere nemen het op tegen hun buren tijdens massale paringen.

Bouwsels
Weer anderen moeten indruk op hun beoogde partner maken met ingewikkeld baltsgedrag. Of met bijzondere bouwsels laten zien wat ze waard zijn. In de eerste aflevering worden de graslanden op onze planeet onder de loep genomen. Ze behoren tot de lastigste omgevingen voor dieren op vrijersvoeten: een open podium waar potentiële partners en jaloerse rivalen kunnen toekijken.

:[broadcast:videos](ids:"444495,422052" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV