RTL-Nieuws gemist? Nova draagt een horloge met GPS als ze buiten gaat spelen

RTL-Nieuws gemist? Nova draagt een horloge met GPS als ze buiten gaat spelen

Zondag 12 juni 2022 om 19:38

<em>RTL-Nieuws</em> gemist? <em>Nova</em> draagt een <em>horloge</em> met <em>GPS</em> als ze buiten gaat spelen Ze kan er niet alleen de tijd op zien, maar ook foto's mee maken en mee bellen. De pas 8-jarige Nova is blij met haar nieuwe horloge. Maar voor haar moeder Dominique telt maar één ding: er zit een GPS-tracker in. Sinds de ontvoering en dood van de 9-jarige Gino vorige week, is er meer belangstelling gekomen voor dit soort horloges. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zus van Gino tijdens stille tocht: "We hopen dat Nederland wakker is geschud" (video) Bekijk deze video » Sander Knura in RTL Boulevard: 'Donny M. had een traumatische jeugd' (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL-Nieuws gemist? Nova draagt een horloge met GPS als ze buiten gaat spelen

Ze kan er niet alleen de tijd op zien, maar ook foto's mee maken en mee bellen. De pas 8-jarige Nova is blij met haar nieuwe horloge. Maar voor haar moeder Dominique telt maar één ding: er zit een GPS-tracker in. Sinds de ontvoering en dood van de 9-jarige Gino vorige week, is er meer belangstelling gekomen voor dit soort horloges.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's