Hart van Nederland gemist? Twee doden na ernstig ongeluk op Afsluitdijk

Hart van Nederland gemist? Twee doden na ernstig ongeluk op Afsluitdijk

Zondag 12 juni 2022 om 23:42

Een man en een vrouw zijn zondagmiddag om het leven gekomen bij een ernstig ongeluk op de Afsluitdijk. In totaal waren vier auto's bij de kop-staartbotsing betrokken. De weg richting Friesland was tot 21.00 uur afgesloten, maar is inmiddels weer open.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em> gemist? <em>Twee doden</em> na ernstig ongeluk op <em>Afsluitdijk</em> Een man en een vrouw zijn zondagmiddag om het leven gekomen bij een ernstig ongeluk op de Afsluitdijk. In totaal waren vier auto's bij de kop-staartbotsing betrokken. De weg richting Friesland was tot 21.00 uur afgesloten, maar is inmiddels weer open. Tekst gaat verder onder de video. OngelukDe twee slachtoffers werden na het ongeluk zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en overleden daar aan hun verwondingen. Twee anderen liggen nog in het ziekenhuis. Het ongeluk vond rond 16.15 uur plaats, de toedracht wordt nog onderzocht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Dolf Jansen over blunder Afsluitdijk: "Ze schijnt het nog wel naar Rutte te hebben ge-sms't" Bekijk deze video »
Nieuws :

Ongeluk
De twee slachtoffers werden na het ongeluk zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en overleden daar aan hun verwondingen. Twee anderen liggen nog in het ziekenhuis. Het ongeluk vond rond 16.15 uur plaats, de toedracht wordt nog onderzocht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's