Humberto: zo gaat het nu met Nouri, 5 jaar na hartstilstand

Humberto: zo gaat het nu met Nouri, 5 jaar na hartstilstand

Maandag 13 juni 2022 om 09:34

Abdelhak Nouri heeft vanaf nu een eigen plein in de Amsterdamse wijk Geuzenveld, vijf jaar nadat hij werd getroffen werd door een hartstilstand, met ernstige hersenschade tot gevolg. Humberto Tan bezocht het plein en sprak daar uitgebreid met Appie's vader en broer. Hoe gaat het nu met hem? 'Hij is stabiel, hij is met ons. Hij hoort alles en is bewust van alles. Hij lacht met ons en kan zijn emoties tonen. We zijn dagelijks met hem en zijn superblij dat we bij hem mogen zijn en dat we hem kunnen verzorgen', vertelt die laatste.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 12 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Humberto: zo gaat het nu met <em>Nouri</em>, 5 jaar na hartstilstand Abdelhak Nouri heeft vanaf nu een eigen plein in de Amsterdamse wijk Geuzenveld, vijf jaar nadat hij werd getroffen werd door een hartstilstand, met ernstige hersenschade tot gevolg. Humberto Tan bezocht het plein en sprak daar uitgebreid met Appie's vader en broer. Hoe gaat het nu met hem? 'Hij is stabiel, hij is met ons. Hij hoort alles en is bewust van alles. Hij lacht met ons en kan zijn emoties tonen. We zijn dagelijks met hem en zijn superblij dat we bij hem mogen zijn en dat we hem kunnen verzorgen', vertelt die laatste. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 12 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto: zo gaat het nu met Nouri, 5 jaar na hartstilstand

Actuele video's

Meer actuele video's