Shownieuws gemist? Peter Gillis deelt rake klappen uit tijdens kickboksen

Shownieuws gemist? Peter Gillis deelt rake klappen uit tijdens kickboksen

Maandag 13 juni 2022 om 21:14

<em>Shownieuws</em> gemist? <em>Peter Gillis</em> deelt rake klappen uit tijdens kickboksen Peter Gillis is van plan om gezonder te gaan leven en gaat de strijd aan tegen zijn overtollige kilo's. Dit doet de realityster uit Massa is Kassa samen met Chatilla van Grinsven. Peter probeert iedere week in de 'Shownieuws Zomereditie' een andere sport uit. Deze nemen de twee een proeflesje kickboksen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Familie Gillis: massa is kassa gemist? Peter Gillis aan het trainen voor wandeltocht Bekijk deze video » Zien: John de Bever 'martelt' Peter Gillis tijdens voetbaltraining Bekijk deze video »
TV :

Peter Gillis is van plan om gezonder te gaan leven en gaat de strijd aan tegen zijn overtollige kilo's. Dit doet de realityster uit Massa is Kassa samen met Chatilla van Grinsven. Peter probeert iedere week in de 'Shownieuws Zomereditie' een andere sport uit. Deze nemen de twee een proeflesje kickboksen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's