Shownieuws: aangifte tegen Danny de Munk wegens verkrachting

Shownieuws: aangifte tegen Danny de Munk wegens verkrachting

Er deden de afgelopen maanden al diverse geruchten de ronde over grensoverschrijdend gedrag van Danny de Munk en nu is er door een van de vermeende slachtoffers aangifte gedaan tegen de volkszanger. Albert Verlinde weet meer: "Het is een aanklacht wegens verkrachting, die twee weken geleden gedaan is bij de politie Brabant-Zeeland, van een dame die zegt dat ze in 2007/2008 gewerkt heeft met Danny de Munk bij de musical Ciske de Rat, die toen tourde."

Reactie Danny
De vrouw heeft laten weten door deze gebeurtenis getekend te zijn en dat ze nooit aangifte heeft willen doen, totdat juicekoningin Yvonne Coldeweijer de afgelopen tijd met verhalen over De Munk naar buiten kwam. Heeft Danny al op de aangifte gereageerd? "Persoonlijk is hij niet bereikbaar maar hij heeft Royce de Vries als advocaat en die heeft wel gereageerd", aldus Verlinde. Die verklaring zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws.

Shownieuws: aangifte tegen <em>Danny de Munk</em> wegens verkrachting Er deden de afgelopen maanden al diverse geruchten de ronde over grensoverschrijdend gedrag van Danny de Munk en nu is er door een van de vermeende slachtoffers aangifte gedaan tegen de volkszanger. Albert Verlinde weet meer: "Het is een aanklacht wegens verkrachting, die twee weken geleden gedaan is bij de politie Brabant-Zeeland, van een dame die zegt dat ze in 2007/2008 gewerkt heeft met Danny de Munk bij de musical Ciske de Rat, die toen tourde." Reactie DannyDe vrouw heeft laten weten door deze gebeurtenis getekend te zijn en dat ze nooit aangifte heeft willen doen, totdat juicekoningin Yvonne Coldeweijer de afgelopen tijd met verhalen over De Munk naar buiten kwam. Heeft Danny al op de aangifte gereageerd? "Persoonlijk is hij niet bereikbaar maar hij heeft Royce de Vries als advocaat en die heeft wel gereageerd", aldus Verlinde. Die verklaring zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws. Bekijk ook Yvonne Coldeweijer: "Vreemdganger Danny de Munk misdroeg zich tijdens Ciske de Rat" Bekijk deze video » Shownieuws: 'Danny de Munk blijft moedig overeind' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV