Lang Leve de Liefde: 'Ik heb aan vrouwelijk aanbod niets te klagen'

Lang Leve de Liefde: 'Ik heb aan vrouwelijk aanbod niets te klagen'

Woensdag 15 juni 2022 om 11:37

Renee's date laat haar in de hottub weten dat hij over vrouwelijke aandacht niets te klagen heeft en dat vraagt uiteraard om een scherpe reactie: "Hoor deze man. Aan aanbod niet te klagen. Serieus? Dus je hebt ze voor het uitkiezen?" Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik heb aan vrouwelijk aanbod niets te klagen' Renee's date laat haar in de hottub weten dat hij over vrouwelijke aandacht niets te klagen heeft en dat vraagt uiteraard om een scherpe reactie: "Hoor deze man. Aan aanbod niet te klagen. Serieus? Dus je hebt ze voor het uitkiezen?" Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Simone zoekt partner die haar gewichten in sportschool vast kan houden Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's